Abans de començar, assegura’t de tenir tots els ingredients a mà. Si les fruites no són congelades, pots afegir un grapat de glaçons per aconseguir una textura fresca i cremosa.
Pela el plàtan i talla’l en trossos petits.
En una batedora, afegeix les maduixes, els gerds i les mures congelades. Si prefereixes una textura més líquida, pots deixar que les fruites es desgelin una mica abans de barrejar.
Afegeix els trossos de plàtan a la batedora.
Incorpora el suc de taronja i el iogurt de vainilla a la batedora.
Si ho desitges, pots afegir una cullerada de mel per endolcir el smoothie. Això depèn del teu gust i de la dolçor de les fruites.
Bateja tots els ingredients a velocitat mitja-alta fins que obtinguis una mescla homogènia i suau.
Prova el smoothie i ajusta els ingredients segons el teu gust. Si cal, pots afegir més mel o suc de taronja per aconseguir la dolçor i la consistència desitjades.
Quan el smoothie estigui a punt, serveix-lo immediatament en gots.
Si ho desitges, pots decorar el smoothie amb algunes fruites fresques o unes fulles de menta abans de servir.
Gaudeix del teu deliciós smoothie de fruits vermells amb tota la seva frescor i sabor nutritiu!
Aquesta recepta és una manera fàcil i saludable de gaudir d’una barreja de fruits rics en vitamines i antioxidants. Bon profit!
Comença per fondre la xocolata negra. Pots fer-ho al bany maria o al microones, remenant amb cura fins que estigui completament fosca i suau. Deixa que es refredi lleugerament.
Un cop la xocolata estigui lleugerament tèbia, afegix-hi les rovells d’ou i barreja bé fins que la mescla estigui homogènia.
En un bol net i sec, bate les clares d’ou amb una mica de sal fins que formin pics suaus. Afegix-hi el sucre gradualment mentre continues batent fins que les clares estiguin ben muntades i brillants.
Amb moviments suaus i envolvents, incorpora les clares muntades a la mescla de xocolata i rovells. Asegura’t de no treure l’aire de les clares batudes.
En un altre bol, bate la nata fins que formin pics suaus. Afegix l’extracte de vainilla i continua batent fins que la nata estigui muntada però no massa ferma.
Amb moviments molt suaus, incorpora la nata muntada a la mescla de xocolata i ous. Novament, fes-ho amb cura per no perdre la textura lleugera de la mousse.
Divideix la mousse en copets individuals o posa-la en un bol gran. Cobreix amb paper film i deixa-la reposar a la nevera durant almenys 4 hores, preferiblement tota la nit, perquè prengui consistència.
Serveix la mousse de xocolata amb un toc de nata muntada i grans de xocolata ratllada per sobre, si ho desitges.
Aquesta mousse de xocolata és deliciosa i suau que de segur satisfarà la teva gana de xocolata. Bon profit!