RECEPTES

TATAKI DE TONYINA

INGREDIENTS

PER A 4 PERSONES: 
  • 400 g de llom de tonyina vermella fresca
  • 100 ml de salsa de soja
  • 50 ml de vinagre d'arròs
  • 1 cullerada sopera de llavors de sèsam torrades
  • Gingebre en pols
  • Sal

PREPARACIÓ

  • En un bol barregeu el vinagre d'arròs amb la salsa de soja, una culleradeta de gingebre en pols i una mica de sal.
  • Talleu la tonyina i poseu els talls en un bol, procurant que quedin coberts de marinada. Gireu-los de tant en tant. Deixeu-los reposar almenys 15 minuts.
  • Afegiu al bol, amb la tonyina i la marinada, la meitat de les llavors de sésam sèsam torrades. Col·loqueu l'altra meitat de les llavors en un plat i arrebosseu-hi els trossets de tonyina, de manera que les llavors s'enganxin per tots els costats de la carn.
  • En una paella a foc fort, feu coure els talls de tonyina, deu segons per banda com a molt.
  • Podeu emplatar la tonyina i servir-la.

altres receptes

PASTÍS DE POMA

Un clàssic dolç i casolà, amb pomes tendres i aromes de canyella que desperten records de sempre.

Veure més

BOTIFARRA AMB MONGETES

Un clàssic de la cuina catalana que combina senzillesa i sabor amb productes de la terra.

Veure més
Loading...