RECEPTES

LLUÇ AMB SALSA VERDA I CLOÏSSES

INGREDIENTS

PER A 2 PERSONES:
  • 4 rodanxes de Lluç
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 100 ml de vi blanc
  • 200 ml de fumet de peix
  • 10 g de farina de blat
  • Sal
  • Oli d'oliva (30g)
  • Julivert
  • Cloïsses
 

PREPARACIÓ:

  • Pelem i piquem els grans d'all i els ofeguem en una cassola baixa amb cura que no es cremin.
  • Hi afegim la ceba ratllada i la sofregim a foc molt suau fins que estigui ben cuita. Hi afegim la cullerada de farina, ho remenem bé i ho ofeguem durant un parell de minuts.
  • Hi aboquem el vi blanc i el brou, ho remenem bé i ho deixem coure durant deu minuts perquè es lligui bé la salsa.
  • Mentrestant, piquem un bon grapat de fulles de julivert fresc i les afegim a la cassola juntament amb les rodanxes de lluç, prèviament salpebrades, i les cloïsses.
  • Ho deixem coure a foc mitjà durant cinc minuts o fins que les cloïsses s'hagin obert i el lluç estigui a punt.

altres receptes

PASTÍS DE POMA

Un clàssic dolç i casolà, amb pomes tendres i aromes de canyella que desperten records de sempre.

Veure més

BOTIFARRA AMB MONGETES

Un clàssic de la cuina catalana que combina senzillesa i sabor amb productes de la terra.

Veure més
Loading...