RECEPTES

ORADA AL FORN

INGREDIENTS

Ingredients per a 4 racions
 
  • 800 g d'orada
  • 6 patates
  • 2 cebes
  • Vi blanc
  • All en pols
  • Llimona
  • Anet
  • Pebre negre molt
  • Julivert
   

PREPARACIÓ

  •  Netegeu l'orada i traieu-li les aletes, els budells i les escates, i feu uns quants talls als lloms.
  • Talleu les patates i les cebes a rodanxes fines. Feu escalfar el forn a 180 °C. En una safata de forn col·loqueu les patates i les cebes, i afegiu-hi sal, oli, all en pols, pebre blanc i una mica d'anet.Barregeu-ho tot bé amb les mans i escampeu-ho per sobre la safata.
  • Col·loqueu l'orada damunt de les patates, afegiu-hi sal, espremeu la llimona damunt l'orada i per sota, col·loqueu a les incisions que heu fet abans mitges rodanxes de llimona. Finalment, ruixeu-ho tot amb una mica de vi blanc.
  • Poseu la plata al forn durant 25 minuts i després ja només queda emplatar l'orada i portar-la a taula!

altres receptes

PASTÍS DE POMA

Un clàssic dolç i casolà, amb pomes tendres i aromes de canyella que desperten records de sempre.

Veure més

BOTIFARRA AMB MONGETES

Un clàssic de la cuina catalana que combina senzillesa i sabor amb productes de la terra.

Veure més
Loading...