RECEPTES

SALMÓ AL FORN AMB MEL I LLIMONA

INGREDIENTS

PER A 2 PERSONES
  • 2 lloms de salmó sense espines
  • 2 cullerades de mel
  • 2 grans d'all
  • 1 llimona
  • Oli d'oliva verge extra
  • Romaní
 

PREPARACIÓ

 
  • Preescalfeu el forn a 200 °C. Espremeu i ratlleu la llimona. Poseu en un bol la mel, ½ dl d'oli i els alls picats.
  • Barregeu-ho tot. Poseu els lloms de salmó en la safata de forn i salpebreu. Pinteu-ho amb pinzellades amb la mescla de mel i llimona.
  • Fiqueu-ho al forn preescalfat durant 10 minuts.
  • Retireu-ho del forn i empolvoreu-ho amb romaní fresc picat.
  • Serviu-ho junt amb el suc que ha deixatanar el salmó

altres receptes

PASTÍS DE POMA

Un clàssic dolç i casolà, amb pomes tendres i aromes de canyella que desperten records de sempre.

Veure més

BOTIFARRA AMB MONGETES

Un clàssic de la cuina catalana que combina senzillesa i sabor amb productes de la terra.

Veure més
Loading...