RECEPTES

ESPÀRRECS FRESCOS AMB FETA I OLIVES

Ingredients:

  •  1 manat d’espàrrecs verds frescos
  • 80 g de formatge feta esmicolat
  • 50 g d’olives sense pinyol
  • Suc de ½ llimona
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 1 culleradeta de mel
  • Sal i pebre al gust
 

Preparació:

  • Renta els espàrrecs i retalla la part fibrosa de la base. Cuina’ls a la planxa amb una mica d’oli durant 3-4 minuts fins que quedin tendres però al dente.
  • Disposa els espàrrecs en un plat i reparteix el formatge feta esmicolat i les olives.
  • Barreja l’oli d’oliva, el suc de llimona, la mel, la sal i el pebre per fer una vinagreta lleugera.
  • Amaneix amb la vinagreta per sobre, assegurant-te que tots els ingredients en quedin ben impregnats.
 

Serveix i gaudeix! Bon profit!

altres receptes

PASTÍS DE POMA

Un clàssic dolç i casolà, amb pomes tendres i aromes de canyella que desperten records de sempre.

Veure més

BOTIFARRA AMB MONGETES

Un clàssic de la cuina catalana que combina senzillesa i sabor amb productes de la terra.

Veure més
Loading...