RECEPTES

POP A LA GALLEGA

Ingredients:

  • 1 pop d’1,7 a 2 kg
  • 4 o 5 patates mitjanes
  • 2 fulles de llorer
  • Pebre vermell dolç i picant
  • Sal
  • Oli d’oliva
 

Preparació:

  • Congela el pop un mínim de 15 dies per trencar la fibra. Un cop descongelat, posa aigua i sal en una olla gran, juntament amb les fulles de llorer. Quan l’aigua comenci a bullir, introdueix el pop 3 vegades: posa’l i treu-lo de l’aigua cada vegada per tal que es vagi cuinant de manera uniforme.
  • Després, deixa-ho coure entre 35 i 40 minuts. Punxa el pop per comprovar si està tendre, i si no, deixa’l una mica més de temps. Quan estigui llest, apaga el foc i deixa reposar el pop a l’aigua durant uns 20 minuts més.
  • Mentrestant, bull les patates amb la pell durant uns 25 minuts, depenent de la mida, fins que estiguin tendres.
  • Un cop fred el pop, talla’l a rodanxes petites amb unes tisores de cuina.
  • Per muntar el plat, posa les patates laminades al fons, a sobre col·loca les rodanxes de pop i amanimenta-ho amb sal, pebre vermell dolç i picant, i un bon raig d’oli d’oliva.

Bon profit!

altres receptes

PASTÍS DE POMA

Un clàssic dolç i casolà, amb pomes tendres i aromes de canyella que desperten records de sempre.

Veure més

BOTIFARRA AMB MONGETES

Un clàssic de la cuina catalana que combina senzillesa i sabor amb productes de la terra.

Veure més
Loading...