RECEPTES

PASTÍS DE POMA

Ingredients:

  • 1 làmina de pasta de full
  • 2-3 pomes (golden o reineta)
  • 2 cullerades de sucre moreno
  • 1 culleradeta de canyella (opcional)
  • Melmelada d’albercoc o préssec per pintar (opcional)
 

Preparació:

  • Preescalfa el forn a 200 °C. Estén la pasta de full sobre una safata de forn amb paper de forn.
  • Pela i talla les pomes a làmines fines i col·loca-les ordenadament sobre la pasta. Espolvoreja amb sucre moreno i canyella.
  • Enforna uns 20-25 minuts, fins que les vores estiguin daurades.
  • Si vols un toc brillant, pinta la superfície amb una mica de melmelada escalfada.
 

Bon profit!

altres receptes

BOTIFARRA AMB MONGETES

Un clàssic de la cuina catalana que combina senzillesa i sabor amb productes de la terra.

Veure més

POP A LA GALLEGA

Una delícia gallega amb pop tendre, patata i un toc fumat de pebre vermell.

Veure més
Loading...