RECEPTES

MOUSSE DE XOCOLATA

Ingredients:

 

Preparació:

  • Comença per fondre la xocolata negra. Pots fer-ho al bany maria o al microones, remenant amb cura fins que estigui completament fosca i suau. Deixa que es refredi lleugerament.
  • Un cop la xocolata estigui lleugerament tèbia, afegix-hi les rovells d'ou i barreja bé fins que la mescla estigui homogènia.
  • En un bol net i sec, bate les clares d'ou amb una mica de sal fins que formin pics suaus. Afegix-hi el sucre gradualment mentre continues batent fins que les clares estiguin ben muntades i brillants.
  • Amb moviments suaus i envolvents, incorpora les clares muntades a la mescla de xocolata i rovells. Asegura't de no treure l'aire de les clares batudes.
  • En un altre bol, bate la nata fins que formin pics suaus. Afegix l'extracte de vainilla i continua batent fins que la nata estigui muntada però no massa ferma.
  • Amb moviments molt suaus, incorpora la nata muntada a la mescla de xocolata i ous. Novament, fes-ho amb cura per no perdre la textura lleugera de la mousse.
  • Divideix la mousse en copets individuals o posa-la en un bol gran. Cobreix amb paper film i deixa-la reposar a la nevera durant almenys 4 hores, preferiblement tota la nit, perquè prengui consistència.
  • Serveix la mousse de xocolata amb un toc de nata muntada i grans de xocolata ratllada per sobre, si ho desitges.
 

Aquesta mousse de xocolata és deliciosa i suau que de segur satisfarà la teva gana de xocolata. Bon profit!

altres receptes

PASTÍS DE POMA

Un clàssic dolç i casolà, amb pomes tendres i aromes de canyella que desperten records de sempre.

Veure més

BOTIFARRA AMB MONGETES

Un clàssic de la cuina catalana que combina senzillesa i sabor amb productes de la terra.

Veure més
Loading...