RECEPTES

Mousse de Xocolata

Ingredients:

 

Preparació:

  • Comença per fondre la xocolata negra. Pots fer-ho al bany maria o al microones, remenant amb cura fins que estigui completament fosca i suau. Deixa que es refredi lleugerament.
  • Un cop la xocolata estigui lleugerament tèbia, afegix-hi les rovells d'ou i barreja bé fins que la mescla estigui homogènia.
  • En un bol net i sec, bate les clares d'ou amb una mica de sal fins que formin pics suaus. Afegix-hi el sucre gradualment mentre continues batent fins que les clares estiguin ben muntades i brillants.
  • Amb moviments suaus i envolvents, incorpora les clares muntades a la mescla de xocolata i rovells. Asegura't de no treure l'aire de les clares batudes.
  • En un altre bol, bate la nata fins que formin pics suaus. Afegix l'extracte de vainilla i continua batent fins que la nata estigui muntada però no massa ferma.
  • Amb moviments molt suaus, incorpora la nata muntada a la mescla de xocolata i ous. Novament, fes-ho amb cura per no perdre la textura lleugera de la mousse.
  • Divideix la mousse en copets individuals o posa-la en un bol gran. Cobreix amb paper film i deixa-la reposar a la nevera durant almenys 4 hores, preferiblement tota la nit, perquè prengui consistència.
  • Serveix la mousse de xocolata amb un toc de nata muntada i grans de xocolata ratllada per sobre, si ho desitges.
 
Aquesta mousse de xocolata és un postre deliciós i suau que segur que satisfarà la teva gana de xocolata. Bon profit!

altres receptes

Crepes

Deliciosa recepta de crepes amb Nocilla!

Veure més

SMOOTHIE de fruits vermells

de fruits vermells

Veure més
Loading...