RECEPTES

BOTIFARRA AMB MONGETES

Ingredients:

  • 4 botifarres
  • 400 g de mongetes blanques cuites (pot de conserva o fetes a casa)
  • 2 grans d’all
  • Oli d’oliva verge extra
  • Julivert fresc (opcional)
  • Sal i pebre al gust
 

Preparació:

  • Prepara les botifarres: Escalfa una planxa o paella amb una mica d’oli. Cuina les botifarres a foc mitjà fins que estiguin daurades i ben cuites per dins. Reserva-les.
  • A la mateixa paella, afegeix una mica més d’oli i els grans d’all picats. Quan comencin a daurar-se, incorpora les mongetes blanques. Salteja-les durant uns minuts, remenant suaument per no trencar-les.
  • Condimenta les mongetes amb sal, pebre i, si vols, una mica de julivert picat per donar frescor.
  • Serveix una botifarra amb un acompanyament generós de mongetes saltejades.
 

Consell extra: Si vols un toc diferent, afegeix un raig d’oli amb pebre vermell a les mongetes abans de servir-les. Bon profit!

altres receptes

PASTÍS DE POMA

Un clàssic dolç i casolà, amb pomes tendres i aromes de canyella que desperten records de sempre.

Veure més

POP A LA GALLEGA

Una delícia gallega amb pop tendre, patata i un toc fumat de pebre vermell.

Veure més
Loading...