RECEPTES

CREMA DE CARXOFA I PORRO

Ingredients:

  • 4 carxofes
  • 2 porros
  • 1 patata petita
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • Brou de verdures
  • Oli d’oliva, sal i pebre
 

Preparació:

  • Sofregeix el porro tallat en una cassola amb una mica d’oli.
  • Afegeix les carxofes netes i trossejades, juntament amb la patata pelada.
  • Incorpora la cúrcuma i cobreix amb brou de verdures. Cou-ho tot uns 20 minuts.
  • Si vols una textura més interessant, reserva alguns trossos de carxofa abans de triturar la crema.
  • Tritura fins a obtenir una textura cremosa i afegeix els trossos de carxofa reservats per donar-li un toc especial.
 

Bon profit!

altres receptes

PASTÍS DE POMA

Un clàssic dolç i casolà, amb pomes tendres i aromes de canyella que desperten records de sempre.

Veure més

BOTIFARRA AMB MONGETES

Un clàssic de la cuina catalana que combina senzillesa i sabor amb productes de la terra.

Veure més
Loading...