RECEPTES

TATAKI DE TONYINA

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:  400 g de llom de tonyina vermella fresca, 100 ml de salsa de soja, 50 ml de vinagre d'arròs, 1 cullerada sopera de llavors de sèsam torrades, Gingebre en pols, y sal. PREPARACIÓ: En un bol barregeu el vinagre d'arròs amb la salsa de soja, una culleradeta de gingebre en pols i una mica de sal. Talleu la tonyina i poseu els talls en un bol, procurant que quedin coberts de marinada. Gireu-los de tant en tant. Deixeu-los reposar almenys 15 minuts. Afegiu al bol, amb la tonyina i la marinada, la meitat de les llavors de sésam sèsam torrades. Col·loqueu l'altra meitat de les llavors en un plat i arrebosseu-hi els trossets de tonyina, de manera que les llavors s'enganxin per tots els costats de la carn. En una paella a foc fort, feu coure els talls de tonyina, deu segons per banda com a molt. I ja podeu emplatar la tonyina i servir-la.

altres receptes

Crepes

Deliciosa recepta de crepes amb Nocilla!

Veure més

SMOOTHIE de fruits vermells

de fruits vermells

Veure més
Loading...