RECEPTES

LLUÇ AMB SALSA VERDA I CLOÏSSES

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES: 4 rodanxes de Lluç, 1 ceba, 2 grans d'all, 100 ml de vi blanc, 200 ml de fumet de peix, 10 g de farina de blat, Sal, Oli d'oliva (30g), Julivert, Cloïsses. PREPARACIÓ: Pelem i piquem els grans d'all i els ofeguem en una cassola baixa amb cura que no es cremin. Hi afegim la ceba ratllada i la sofregim a foc molt suau fins que estigui ben cuita. Hi afegim la cullerada de farina, ho remenem bé i ho ofeguem durant un parell de minuts. Hi aboquem el vi blanc i el brou, ho remenem bé i ho deixem coure durant deu minuts perquè es lligui bé la salsa. Mentrestant, piquem un bon grapat de fulles de julivert fresc i les afegim a la cassola juntament amb les rodanxes de lluç, prèviament salpebrades, i les cloïsses. Ho deixem coure a foc mitjà durant cinc minuts o fins que les cloïsses s'hagin obert i el lluç estigui a punt.

altres receptes

Crepes

Deliciosa recepta de crepes amb Nocilla!

Veure més

SMOOTHIE de fruits vermells

de fruits vermells

Veure més
Loading...