INGREDIENTS PER A 4 PERSONES: 4 rodanxes de Lluç, 1 ceba, 2 grans d'all, 100 ml de vi blanc, 200 ml de fumet de peix, 10 g de farina de blat, Sal, Oli d'oliva (30g), Julivert, Cloïsses. PREPARACIÓ: Pelem i piquem els grans d'all i els ofeguem en una cassola baixa amb cura que no es cremin. Hi afegim la ceba ratllada i la sofregim a foc molt suau fins que estigui ben cuita. Hi afegim la cullerada de farina, ho remenem bé i ho ofeguem durant un parell de minuts. Hi aboquem el vi blanc i el brou, ho remenem bé i ho deixem coure durant deu minuts perquè es lligui bé la salsa. Mentrestant, piquem un bon grapat de fulles de julivert fresc i les afegim a la cassola juntament amb les rodanxes de lluç, prèviament salpebrades, i les cloïsses. Ho deixem coure a foc mitjà durant cinc minuts o fins que les cloïsses s'hagin obert i el lluç estigui a punt.
Accedeix al teu compte personal per a revisar l’estat de les teves orders o comprar qualsevol article d’aquesta web.
Si todavía no tienes una cuenta de usuario, utiliza esta opción para acceder al formulario de registro.
Al crear el teu compte a Super U Andorra podràs:
El teu formulari ha estat enviat amb èxit. Pots mirar el teu correu electrònic amb la confirmació del teu registre.
Gràcies per confiar en nosaltres.
La teva llista de compra ha estat guardada correctament, podràs accedir a la mateixa des del botó “Les meves llistes.
El teu mail s'ha enviat amb èxit. Gràcies per confiar en nosaltres!
Si us plau intenteu de nou.